Coveris tai taip, čia per daug visko prikimšta, bet kai Jedward juos atlieka tai visai kitaip. Patikėk :D O šiaip tai wow, TVXQ nesveikai populiari grupė. Apie Jedward ten tikrai sužinos.
Breaktheice I'll follow you until you love me
Pranešimų skaičius : 1199 Join date : 2011-05-21 Miestas : Planet Jedward
Dabar skaitau twitterį dvynių. Truputi apšalus sėdžiu, kas jiems pasidarė, kodėl jie taip staiga panoro siekti modelių karjeros?
Citata :
WE WOULD LOVE TO ,ALL WE WANT TO DO IS GET OUT THERE ON THE MODELING SCENE AND SEE HOW WE GET ON
Citata :
WE WOULD LOVE TO TRAVEL ALL OVER THE WORLD, PARTICIPATING IN FASHION SHOWS AND DOING CAMPAIGNS
Matyt jų agentūra jiems nesugeba suorganizuoti fotosesijų, kad jie viešai prašosi didžiausių fashion page'ų pagalbos :D Bet šiaip jėga, aš džiaugiuosi. Jiems nuo to ir reikėjo pradėti!
アクイラ WOW, FANTASTIC BABY!
Pranešimų skaičius : 1476 Join date : 2011-05-16 Age : 29 Miestas : Narnia
Gerai, gerai ir aš šiek tiek bijau tos žymiosios fotosesijos. Norėčiau, kad mergina būtų lietuvė, tai bent jau džiaugčiausi už ją :D Bet jei Airijoje fotosesija bus tai nelabai yra šansų :D Nors nežinau, bet aš labai džiaugiuosi ir nekantrauju, šaunuoliai!
Bet anksčiau turėjo šviesius ir pusilgius plaukus, tada tai nekaip atrodė :D Bet dabar kad išgražėjo :D Bet aišku, kad dvyniai geresni :DD jie tokie pasikačelinę atrodo čia :DD palyginus su Kevinu